Hulp gevraagd aan onze leden

Het bestuur van de VCO zoekt jouw hulp op het gebied van communicatie, partnerships en financiën!

Heb jij wat tijd over en vind je het leuk om de VCO te ondersteunen?

 

Financiën:

Heb jij wat tijd over en vind je het leuk om de VCO te ondersteunen bij het ontwikkelen van financieel beleid?
De penningmeester van de VCO kan ondersteuning gebruiken bij het financiële beleid van de VCO. Dat zal ongeveer een halve dag per week kosten. Meld je aan bij Arnout Hegenbart, penningmeester via info@vco.nl.

 

Task Force Communicatie:

Heb jij wat tijd over, werk je graag samen in een multidisciplinair team, weet je iets af van communicatie, social media en Word-Press? Dan zoeken wij jou!

De VCO is op zoek naar enkele leden die zich willen inzetten voor de VCO, specifiek gericht op de communicatie van de VCO naar onze (nieuwe) leden en daarbuiten. We geven daarmee verder invulling aan onze nieuwe strategie. Hiervoor staan verschillende middelen tot onze beschikking: website, social media en nieuwsbrieven. We faciliteren daarmee het bestuur, de diverse kennistafels, onze partners en de leden van de VCO. We verwachten dat je hier ongeveer 1 uur per week voor bezig zal zijn. De Communicatie Commissie VCO is nieuw en staat onder leiding van Angela Stap, bestuurslid van de VCO.

Draag je de VCO een warm hart toe, wil je je graag meer inzetten voor de vereniging en haar leden neem dan contact op met Angela Stap via info@vco.nl.

 

Taskforce partnerships:

Heb jij wat tijd over, kijk je graag over de grenzen van je vak heen en zie je overal kansen ? Dan zoeken wij jou!

De VCO is op zoek naar mensen die willen werken aan een vakinhoudelijke inbedding van de VCO. We willen als VCO een rol spelen bij inhoud en aanbod van platforms en opleidingen op het gebied van compliance, ethiek en integriteit. We willen een binding met vakbladen en kennisinstituten. We willen de kennis en ervaring van kennistafels toegankelijk maken. We verwachten dat je hier in het begin ongeveer 1-2 uur per week voor bezig zal zijn. Deze task force is nieuw en wordt gecoördineerd Bernadette van Leeuwen,  bestuurslid van de VCO.

Draag je de VCO een warm hart toe, wil je je graag meer inzetten voor de vereniging en haar leden neem dan contact op met Bernadette van Leeuwen via info@vco.nl.