VCO workshop "Leiderschap en Integriteit" (week van de integriteit)

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
3 dec. 2019 17:30 - 19:30
Locatie
Utrecht, Rabobank, Croeselaan 18 (let op: afwijkend begintijdstip)

Wil jij het management ondersteunen met tools bij de ontwikkeling van integer gedrag in de organisatie en hun rol daarbij als leidinggevende, bijvoorbeeld om het juiste voorbeeldgedrag te vertonen?

Schrijf je dan in voor één van de workshops die de Kennistafel Gedrag & Cultuur van de VCO ook dit jaar organiseert tijdens de Week van de Integriteit. De workshops vinden plaats in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam op centraal gelegen locaties. De VCO is ontzettend blij dat Stedin, Rabobank en ABN AMRO een ruimte ter beschikking stellen.

Thema van deze VCO-workshops is dit jaar “Leiderschap en Integriteit”. De workshops worden begeleid door leden van de Kennistafel Gedrag & Cultuur van de VCO, allen met een ruime ervaring als het gaat om het stimuleren van integer gedrag en een integere cultuur in organisaties. Tijdens de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Waarom is ethisch leiderschap zo belangrijk?
  • Hoe maak je ethisch leiderschap binnen jouw organisatie bespreekbaar?
  • Hoe help jij als compliance professional managers om ethisch leiderschap vervolgens zichtbaar en herkenbaar te maken voor de medewerkers?
  • Welke rol neem je zelf in als het gaat om ethisch leiderschap binnen jouw organisatie?
  • Welke handvatten of tools uit de VCO Toolbox Gedrag & Cultuur kun je hiervoor inzetten?

De workshops zijn interactief. De Kennistafel nodigt je uit om tijdens de workshops goede en minder geslaagde voorbeelden van leiderschap en integriteit aan te dragen. Prettige bijkomstigheid is dat je hierdoor op een leuke manier in gesprek komt met andere compliance professionals.

De workshops zijn gratis toegankelijk voor leden en niet-leden van de VCO. Wij hopen op zeer interactieve bijeenkomsten, en willen de groepen daarom niet te groot maken. Dus schrijf je snel in.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien