ALV 2019 + Kennissessie ‘helderheid’ en ‘voorbeeldgedrag‘

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
5 jun. 2019 15:30 - 20:00
Locatie
Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2, 1082 MD Amsterdam

ALV op 5 juni
Het bestuur nodigt alle leden uit voor de volgende ALV op woensdag 5 juni a.s. om 16.00 uur in De Nieuwe Poort in Amsterdam. De zaal is vanaf 15:30 uur geopend. De agenda, notulen en overige stukken vind je hier.

Op de agenda staan onder andere het goedkeuren van het financieel jaarverslag 2018 en enkele bestuursmutaties. De huidige voorzitter Stijn Sarneel treedt na 4 actieve jaren af. Het bestuur stelt de ALV voor om Frans Demmers te benoemen tot de nieuwe voorzitter.

Kennissessie ‘helderheid’ en ‘voorbeeldgedrag‘ op 5 juni
Aansluitend op de ALV organiseren wij een bijeenkomst over gedragselementen ‘Helderheid’ en ‘Voorbeeldgedrag'. De sessie wordt begeleid door Roland Notermans (NUX Compliance), Ken van der Wolf (SBM Offshore) en leden van de VCO kennistafel gedrag & cultuur. De bijeenkomst is voor en door leden. Roland en Ken dagen jullie uit om voorbeelden te delen van deze gedragselementen.

‘Hoe kun je op een heldere manier communiceren over compliance onderwerpen?’ ‘En hoe kan een voorbeeldrol het beste worden ingevuld?’ 

Heb je geen voorbeelden die je mee kunt nemen? Dan kun je nog steeds meedoen. Dien dan bijvoorbeeld een leervraag in over een van de twee genoemde gedragselementen.

Als vereniging zijn we er trots op dat de kennistafels kennis ontwikkelen en deze kennis willen delen met alle leden. Deze kennissessie is een mooi voorbeeld van hoe de vereniging een bijdrage kan leveren aan de professionalisering van onze beroepsgroep. En dit is ook voor jezelf een kans om jouw kennis met andere leden te delen. 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien