De Compliance Officer 20 jaar: tussen droom en daad

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
22 apr. 2021 15:30 - 16:30
Locatie
Webevent

VCO webinar “20 jaar Compliance Officer: tussen droom en daad”

“Wie jarig is, moet trakteren”. Aangezien de Vereniging van Compliance Officers dit jaar 20 jaar bestaat organiseert de VCO dit jaar een aantal speciale events voor de beroepsgroep. Allereerst nemen Gerard Jong en Marieke Blankenstein van Charco & Dique (consultants op het gebied van Compliance, Legal en Risk Management) ons op 22 april mee in de afgelopen twee decennia compliance.

Webinar:                    20 jaar Compliance Officer, tussen droom en daad

Wanneer:                   Donderdag 22 april 2021 

Tijd:                            15.30 – 16.45

Medium:                    Microsoft Teams

Voor:                          Leden en niet leden

Kosten:                      Geen

Inschrijving:              Van 22 maart tot en met 21 april 2021

 Op aansprekende wijze zullen Gerard en Marieke, aan de hand van 10 thema’s, de veranderende rol van de compliance functie bespreken. Denk daarbij aan de verwachtingen, de verplichtingen, de verwensingen en de veranderingen. Elk thema zal worden afgerond met een anonieme peiling onder de deelnemers. Aan het einde van het webinar hopen we de balans op te kunnen maken: is de compliance functie inmiddels volwassen geworden of nog steeds een beetje aan het puberen?

Enkele thema’s die Gerard en Marieke bespreken, verdiepen we in de loop van dit jaar. De voorbereidingen voor deze verdiepende evenementen - in samenwerking met het eveens jubilerende Tijdschrift voor Compliance - zijn in volle gang. Houd onze berichten hierover in de gaten en meld je vooral nu snel aan voor het webinar over “20 jaar Compliance Officer”! 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien