VCO genomineerd voor de NATIONALE COMPLIANCE AWARD – stem hier op ons

WOW! Wat zijn wij trots! De VCO is genomineerd voor de NATIONALE COMPLIANCE AWARD. Deze AWARD ‘wordt jaarlijks uitgereikt aan de persoon of de instelling die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor het vakgebied compliance, de professionalisering van de compliancefunctie en het versterken van integriteit binnen organisaties’. De motivatie van de NOMINATIE is lovend, helder en ontzettend bemoedigend. En richt zich op ALLE leden en besturen die zich in het verleden, maar ook in het heden, actief hebben ingezet / inzetten voor de VCO en haar missie. We zijn erg dankbaar voor deze NOMINATIE.

Hoe kunnen we de AWARD winnen? Van 13 februari tot 13 maart kan er worden gestemd op de website van het NCI. We hopen natuurlijk op heel veel stemmen.

Met een persoonlijke noot van de nieuwe voorzitter:
Ik was er even stil van toen ik het bericht ontving. Want deze nominatie is niet alleen een groot COMPLIMENT voor alles wat is gemaakt en gedeeld in het verleden -denk aan opzetten van Kennistafels, maken van Toolbox, evenementen etc. maar ook voor het heden. Het geeft ons als bestuur een extra BOOST om vooral door te gaan met al die ‘extra miles’ onze vernieuwde MISSIE te vervolgen. Dit in nauwe samenwerking met de leden binnen en buiten de Kennistafels (al 10!), Raad van Advies, Partners en andere betrokkenen.”

Dank jullie wel! We keep you posted.

Namens het bestuur,

Michelle Fisser