Bestuur

HET BESTUUR

Frans.jpeg
Frans

Naam: Frans Demmers

Functie: Voorzitter

Mail: demmersf@gmail.com

Frans studeerde rechten aan de UvA. Hij heeft een jarenlange ervaring als jurist, compliance officer en manager in de financiële dienstverlening, waarbij hij vele belangrijke toezicht dossiers onder zijn hoede heeft gehad. Daarnaast heeft hij een brede bestuurlijke ervaring. Sinds 2018 heeft hij zijn eigen fiscaal-juridisch advies kantoor. Hij is Certified Information Privacy Professional (CIPP/E en CIPM).




Stefanie.jpeg
Stefanie

Naam: Stefanie van Zoest

Functie: Penningmeester

Werkzaam bij: EY

Mail: Stefanie.van.zoest@gmail.com

Stefanie studeerde rechten en criminologie aan de VU. In 2016 behoorde ze tot de eerste lichting afgestudeerden van de HvA met een Master Legal Management. Ze heeft jarenlange ervaring met kennismanagement, toezicht houden en onder toezicht staan, bij o.a. Kluwer, de AFM en Aon Professional Services. Sinds 2017 werkt Stefanie bij het Compliance Office | Internal Audit van EY.





Rudolf.jpeg
Rudolf

Naam: Rudolf Quarles van Ufford

Functie: Secretaris

Werkzaam bij: Eneco

Mail: Rudolf.QuarlesvanUfford@eneco.com

Na de afronding van de studie rechten in Leiden is Rudolf als jurist aan de slag gegaan. Na de overstap naar het compliance vakgebied, werkt Rudolf vanaf 2017 als DPO bij Eneco. Per april 2017 is Rudolf toegetreden in het VCO bestuur als secretaris. In deze rol is hij statutair verantwoordelijk voor het notuleren van de VCO-vergaderingen en het bijeenroepen van de algemene ledenvergaderingen.


Ayolt.jpeg
Ayolt

Naam: Ayolt van Tijum

Functie: Algemeen bestuurslid - Kennistafels

Werkzaam bij: ABN AMRO

Mail: -

Na zijn studie Recht & Bedrijfswetenschappen is Ayolt sinds 2000 werkzaam geweest als jurist en vervolgens sinds 2010 als compliance officer bij zowel de AFM als bij enkele financiële instellingen, als specialist en in managementrollen. Momenteel is Ayolt Compliance Officer bij ABN AMRO. Ayolt is algemeen bestuurslid en neemt naast de algemene bestuurstaken het aandachtsgebied kennis en ontwikkeling voor zijn rekening, waaronder de Kennistafels. Ayolt is verder penningmeester plaatsvervanger.




Roderick.jpeg
Roderick

Naam: Roderick Noordhoek

Functie: Algemeen bestuurslid - Website/Innovatie

Mail: rodericknoordhoek@gmail.com

Roderick werkte 3,5 jaar bij het NCI als Compliance Officer en nu als compliance advisor bij Rabobank. Zijn achtergrond ligt in rechten en bedrijfskunde. Hij studeerde af op het gebied ‘Global business & stakeholder management’ aan de Erasmus Universiteit. Bij het NCI ligt zijn focus op FinTech en Gedrag & Cultuur. Hij is daarnaast voorzitter van het Young Compliance Professionals netwerk. Als algemeen bestuurslid zal Roderick zich focussen op de communicatiestructuur (o.a. de website) en gaat hij zich bezighouden met het innoveren binnen de vereniging.