Home

Welkom bij de VCO

Compliance binnen alle sectoren blijft aan belang toenemen en het vakgebied is sterk aan het veranderen.
Om hierop het stuur te houden, verbinden Compliance Officers en Professionals zich aan de Vereniging van Compliance Professionals (VCO). Wij zijn een dynamisch platform waar leden met elkaar de verbinding vinden.
Onze beroepsvereniging bevordert kennisuitwisseling tussen haar leden en versterkt het onderlinge compliance netwerk. Regelmatig houden wij interessante ledenbijeenkomsten waar bij wij elkaar ontmoeten. 

Kijk hiernaast voor komende ledenbijeenkomsten en klik hier om lid te worden.
Wij verwelkomen u graag bij de VCO!

Stijn.jpeg

Het bestuur bedankt Stijn Sarneel

Onze (inmiddels oud-) voorzitter Stijn Sarneel heeft besloten om zich niet meer beschikbaar te stellen voor een 2e termijn. Stijn heeft met veel toewijding afgelopen 4 jaar deze functie vervuld. Door o.a. de snelle groei van zijn compliance privacybedrijf is hij evenwel niet meer in staat de volgende fase van de VCO met evenveel toewijding in te gaan.

Wij danken en waarderen Stijn voor zijn inzet en kunnen dankzij hem voortbouwen op een solide fundament voor een groeiende en professionaliserende vereniging. 

Het bestuur heeft Frans Demmers verzocht de rol van voorzitter op zich te nemen. Frans is sinds vorig jaar lid van het bestuur en heeft een langjarige ervaring in legal & compliance in de financiële dienstverlening. Hij werkt thans als juridisch / compliance adviseur vanuit zijn eigen onderneming.

VCO-linkedin-255.jpg
BannerRiskCompliancePlatformEuropevoorNL.jpeg
Schermafbeelding_2018-05-01_om_20.15.06.png