KNOWLEDGESHARING

FEC

De Kennistafel Financial Economic Crime is opgezet door de Vereniging van Compliance Officers opdat de professionals op dit gebied hun kennis en ervaring kunnen delen, zogenaamde ‘good practices’ kunnen identificeren en opdat zij  de beroepsgroep kan vertegenwoordigen in de discussie met diverse stakeholders. 

De Kennistafel kent een gevarieerde groep deelnemers, overwegend compliance professionals in de financiële sector. Zij zijn bijvoorbeeld werkzaam in de bancaire sector, de verzekeringssector, bij trustkantoren, in het vastgoed, bij leasebedrijven en geldtransactiekantoren.

DOEL

Het achterliggende doel wat alle deelnemers onderschrijven is het zo effectief en efficiënt mogelijk voorkomen van Financial Economic Crime. Daaronder wordt begrepen:

  • het voorkomen van witwassen
  • het voorkomen van omkoping en corruptie
  • het voorkomen van terrorismefinanciering en het voldoen aan handelssancties

INTERVISIE MET DE KENNISTAFEL FEC

Ben je lid en heb je een complex vraagstuk gerelateerd aan FEC of loop je ergens tegen aan? Wanneer je vertrouwelijk wilt sparren met een van de leden van de Kennistafel FEC helpen wij je graag verder. Klik hier om je informatie achter te laten, geef aan dat jouw vraag FEC betreft, en wij zoeken voor jou de juiste match…

WIE ZIJN WIJ

Constantijn Dolmans (co-voorzitter)
Maarten Ligthart (co-voorzitter)
Yevgeniya Balyasna-Hooghiemstra
Frank Basjes
Martin Bothof
Stéphanie Broekaart
Frans Demmers
Musa Elmas
Emre Er
Michelle Fisser
Erwin Heuvelman
Rosa Huizinga
Jan Douwe Poelstra
Arnoud Romme
Elias Schroer
Elias Schroer
Katrien Siewertz
Reindert Tinga
Edgar Ultee
Ilonka van der Klauw
Egbert van Rappard
Fred Vegter
Geert Vermeulen
Hidde Jan Wapstra
Ruben Wester
Peter Witsen
Matthijs Zwiers