KNOWLEDGESHARING

INRICHTING COMPLIANCEFUNCTIE

Het volwassenheidsniveau van de compliancefunctie wisselt per sector en per organisatie. Getriggerd door contact met de AFM eind 2021 heeft het bestuur het initiatief genomen tot oprichting van een nieuwe Kennistafel: over de Inrichting van de compliancefunctie (#governance, vergelijk de eerdere Kennistafel die het beroepscompetentieprofiel maakte). Er bleek inderdaad animo onder de leden; een aantal meldde zich direct aan. De Kennistafel is mei 2022 van start gegaan.

Heb je ook interesse in deelname aan deze Kennistafel mail dan naar info@vco.nl. Zoals bij elke Kennistafel zoeken we een mix van ervaren en startende compliance professionals, uit verschillende sectoren (de financiële sector, accountancysector, corporates, farmacie, advocatuur, zorg etc.).

INTERVISIE MET DE KENNISTAFEL INRICHTING COMPLIANCEFUNCTIE

Ben je lid en heb je een complex vraagstuk gerelateerd aan de inrichting van de compliancefunctie of loop je ergens tegen aan? Wanneer je vertrouwelijk wilt sparren met een van de leden van de Kennistafel INRICHTING COMPLIANCEFUNCTIE helpen wij je graag verder. Klik hier om je informatie achter te laten, geef aan dat jouw vraag de inrichting van de compliancefunctie betreft, en wij zoeken voor jou de juiste match…

WIE ZIJN WIJ

L. (Lotte) van Meerten (voorzitter)
N.G.W. (Nicole) Verheij (co-voorzitter)
M.E. (Monique Elisabeth) Brouwer
A.M. (Arnout) Hegenbart
G. (Gizzy ) Klink
J.P. (Jan Paul) Rietveld
A. (Alena) Scholten
H.J. (Hugo) van Zadelhoff
M.A.M. (Maarten) van Veen
J.M. (Jeffrey Miguel) Sinoo
R. (Robin) van Essen
M. (Morsal) Popal
J.A. (Joost) Damen
S. (Stephanie) Hamming
S.C. (Cynthia) Gajadhar
J. (Jane) Rudge